Competència Digital


En aquest cas, he escollit aquesta imatge per encapçalar aquesta entrada perquè penso que reflecteix molt bé la meva experiència amb les TIC ja que, aludeix a que des de ben petita he disposat d'un ordinador tant a casa com a l'escola.

Això ha permès que durant els anys hagi anat desenvolupant la meva competència digital a partir de diferents motivacions. A més, l'utilitzo per moltes coses al meu dia a dia, majoritàriament per realitzar documents de text o cercar informació, però també té un paper molt important l'oci donat que sóc una gran aficionada als videojocs de PC. Per tant, com el nen de la foto, sempre porto l'ordinador "de la mà".

En definitiva, penso que és molt important prendre consciència sobre que les TIC tenen un paper especialment rellevant en el camp educatiu, ja que opino que poden ser un molt bon suport per fer arribar els continguts de les matèries als alumnes d'una forma diferent. Així, com a Pedagoga, considero que esdevè essencial conèixer quines són les noves tecnologies que tenim al nostre abast, per tal de convertir les TIC en TAC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario