La il·lusió de la tecnologia

El vídeo sobre el que tracta aquesta entrada ens mostra una manera diferent d'emprar eines com la tablet, amb una demostració que va de la mà de la il·lusió. 


D'aquesta manera veiem com, mitjançant diferents aplicacions (un llibre electrònic, la càmera...), el venedor intenta apropar les noves tecnologies a la gent mostrant-los les opcions que té l'aparell en qüestió. Per aquest motiu, penso que la primera conclusió que podríem extreure és que l'aplicació de les noves tecnologies, amb imaginació, no té límits, la qual cosa pot ser molt profitosa si ens centrem en l'àmbit educatiu a l'esdevenir un format molt atractiu. 

Així, també podríem fer que tant nens o adults perdin la "por" a emprar-les, ja que els seus usos poden ser sorprenents tal i com se'ns demostra en vídeos com aquests.

Per tant, si ens centrem en la relació amb la tecnologia i l'educació, trobaríem que cal conèixer amb quins instruments podem treballar per tal de treure'n el màxim profit possible, ja que com més coneguem les funcions d'aquests recursos, millor ús en podrem fer. Malgrat això, en darrera instància també caldria reflexionar sobre que no es tracta d'una eina accessible per a tothom, ja que és un recurs més aviat car i això dificultaria el seu ús en l'àmbit educatiu, però no deixa de ser un instrument molt interessant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario